EXIT Starseeds 2024 i Alexandar Cosmetics pripremaju ludu zabavu

EXIT Starseeds samo što nije počeo, a mi jedva čekamo da zabava krene. I ove godine idemo na EXIT! Jer, kakav bi to letnji festival bio bez brzog šminkanja u našem kutku?! Alexandar Cosmetics Beauty Space se nalazi prekoputa Visa Fusion Stage-a i družićemo se na Tvrđavi od 11. do 14. jula.

 

Ako ste spremni za lud i nezaboravan provod, dobrodošli ste u Alexandar Cosmetics zonu zabave i ulepšavanja, u kojoj će svako da zablista zvezdanim sjajem. U skladu sa ovogodišnjom tematikom Festivala, pripremili smo originalne i kreativne sadržaje, pregršt poklona i brojna iznenađenja.  

 

Brzo festivalsko šminkanje u EXIT Starseeds stilu 

Ako poželite da upotpunite svoj makeup look efektnim detaljima, obavezno posetite Alexandar Cosmetics Beauty Space. Naše učešće na EXIT festivalu je poznato po besplatnom šminkanju posetilaca, pa popularni makeup touch-up neće izostati ni ove godine. 

Svako od nas je jedinstvena zvezda, a mi smo tu da dodatno pojačamo i istaknemo vaš sjaj. Alexandar Cosmetics šminkeri će vam pomoći da zasijajte na EXIT Starseeds festivalu u svom punom sjaju. Kosmos je inspiracija za ovogodišnji EXIT, pa će zvezdice, šljokice, komete i boje galaksije biti obavezni detalji na vašem licu, kao deo festivalskog makeup-a.

 

Luuuudi beauty točak sreće

Pored brzog, festivalskog šminkanja i iscrtavanja kreativnih detalja na licu, čeka vas i niz zabavnih aktivnosti; igrice na sreću i sjajne nagrade. 

Pokrenite naš točak sreće i otkrijte koje poklone smo ovoga puta pripremili za vas. Neka se planete zavrte, a ako ste rođeni pod srećnom zvezdom sigurno ćete osvojiti neku od naših vrednih beauty nagrada.  

 

Selfie kutak za sve zvezde EXIT Starseeds festivala

Ovogodišnji EXIT je u znaku Zvezdane dece i velikana koji su menjali svet. Pokrenite i vi svoje supermoći i ne plašite se da svima pokažete svoj zvezdani potencijal. 

Napravite selfie u našem kutku sa ogledalima. Podelite fotografije sa prijateljima na društvenim mrežama, obavezno tagujte @alexandarcosmetics i pokažite da ste baš vi najsjanija zvezda Festivala. 

EXIT Starseeds i Alexandar Cosmetics
Foto: Alexandar Cosmetics

 

Da li ste spremni za još jedno nezaboravno druženje na Petrovaradinskoj tvrđavi? Ako dolazite na EXIT Starseeds posetite Alexandar Cosmetics Beauty Space, jer vas, provereno, ovde očekuje nezaboravan provod i vrhunska zabava. Vidimo se!

  • Ostavite komentar
  • |
  • 0 komentar(a)